Saturday, 21 November 2009

Sekolah Pilihan

Salam.

Belog baru. Maklumlah. Dah nak jadi cekgu.Buat belog baru lah. Mula-mula punyalah pilih SBP kat Melaka (MOZAC), Melaka as location for practicum. Then, hamik. Unit Latihan Mengajar tukar tetiba. Mengalir-ngalir ayaq mate. Idok ler sampai gitew sekali. Redha ajer mana-mana pun. Tapi sedikit kuciwalah CA. Yerlah. Dah duk pokus pasal nak p MOZAC jer. Kunun nak duk dalam enviroment best. Last sekali kena tukau. Padan muke..ihihiih..Adeh!

Ni pasal MOZAC

Dorang main campak jer. Belom pergi posting lagik neh. Huhu. Terkena kat Klang pulak dah.So, dapat 1 sekolah neh. Survey pandangan orang² berbijak sana. Masing-masing ada memberi respon kurang enak.Aderh!Nak enak macam makan nasik ke?huhu. Omaigod. Kiranya duk Selangor lah CA kali ni. Wateva, tabahkan hati, perbetulkan niat. Kalau pelajarnya brutal, CA kena layan jerlah...Peleksibel gitew..Bak kata pensyarah CA, pergi lalui pengalaman, nanti dapat sesuatu yang baru. Betul!Betul!Betul!Terbakau ati asenya, semangat kobar-kobar nak pergi skul tu. Muwid-muwid ku sekelian, tunggu chekgu yeah...Haha. Anak murid pum aku belom kenal. Kan best buat banner macam lect aku cakap tuh..Wakakaka..Buat banner nak pergi sekolah. Bontrox sungguh. Aderh!Surf punya surf kat tenet, jumpa sowang dua student SMKTIS neh. Tengok-tengok ajerlah muka. CA dah add diorang kat facebook. Berhubung tu idok lagi. Belog ni pun khas buat untuk pengalaman nak menjadi chekgu dan after ni pun guna belog ni jugak rasanya untuk kongsi apa-apa pasal cekgu-cekgu neh.

Here I come..Sek.Men.Tengku Idris Shah. hehe


Aha..ni pic taun berapa tah..bebudak skul SMKTIS buat persembahan di SMK Kapar Indah. Copy ajerlah pic ni..surf kat internet tjumpa pulok..hehe

Ok...see daa..cekitdaut

Tayangan best untuk SMKTIS

video

1 Sapa yang Bijak Tu..hehe:

doramie said...

uhermm. maaf yahhh. saye student smk prempuan kapar aww. yg gmba persembahan band tuu, yg girl tuu ex student sinii! hehe.

Post a Comment